Hva er Desucon

Desucon er et samlingssted for alle med interesse for tegneserier, Fantasy, Gaming, etc. Her kan man finne sin plass i et fantastisk åpent og imøtekommende miljø. Besøkende blir kjent med nybegynnere og erfarne desuconnere de kan inspireres av og bli kjent med. Desucon er arrangert av frivillige ildsjeler som legger til rette for alle ønsker besøkende måtte ha. Hvert år får vi tilsendt tusenvis av tilbakemeldinger og justerer oss så godt det lar seg gjøre. Som sagt, her skal alle føle seg velkomne.  

 

Et trygt miljø

Desucon: Pop er et rusfritt arrangement og vi samarbeider med politi og helsemyndigheter som er med på å sørge for at alt går riktig for seg. Vårt sikkerhetspersonell vil være til stede på hele området sammen med lett synlig førstehjelpspersonal.

 

Aldersgrense

Det er ingen aldersgrense på dette arrangementet. Vi har deltagere helt nede i 10-årsalderen, så vel som foreldre og besteforeldre. Majoriteten er 13-20 år.

 

Mat og drikke

Oslo Kongressenter har et lite spisested der du kan kjøpe mat. Drikke og snacks selges på salgsstander. Medbragt mat er dessverre ikke tillatt, men det er selvfølgelig mulig å forlate området for å spise, for så å fortsette den gode stemningen inne på arrangementet. Lokalet har vannkraner i foajeen og vi går i tillegg rundt med vannflasker og oppfordrer til å drikke masse og spise i løpet av oppholdet.