Hva er Desucon?

Desucon er et samlingssted for alle med interesse for tegneserier, Fantasy, Gaming, etc. Her kan man finne sin plass i et fantastisk åpent og imøtekommende miljø. Besøkende blir kjent med nybegynnere og erfarne desuconnere de kan inspireres av og bli kjent med. Desucon er arrangert av frivillige ildsjeler som legger til rette for alle ønsker besøkende måtte ha. Hvert år får vi tilsendt tusenvis av tilbakemeldinger og justerer oss så godt det lar seg gjøre. Som sagt, her skal alle føle seg velkomne.  

 

Et trygt miljø

Desucon er et rusfritt arrangement og vi samarbeider med politi og helsemyndigheter som er med på å sørge for at alt går riktig for seg. Vårt sikkerhetspersonell vil være til stede på hele området sammen med lett synlig førstehjelpspersonal.

 

Aldersgrense

Det er ingen aldersgrense på dette arrangementet. Vi har deltagere helt nede i 10-årsalderen, så vel som foreldre og besteforeldre. Majoriteten er 13-20 år.

 

Mat og drikke

Norges Varemesse har et spisested der du kan kjøpe mat. Drikke og snacks selges på salgsstander. Medbragt mat og drikke er dessverre ikke tillatt av sikkerhetsmessige årsaker, men det er selvfølgelig mulig å forlate området for å spise og komme tilbake igjen for mer moro.