HEARTSTANDS

Heartstands er artstands som har blitt håndplukket av Desucon for å kunne garantere et godt variert utvalg av høykvalitetsvarer på våre arrangementer. 

Linn Puzzle Designs

Linn kommer til å ta med seg nye illustrasjoner og charms, i tillegg til vesker og akrylfigurer!

litendesubutton.jpg

Octogear

Octogear er tilbake i år også! Vi har med charms, mange nye prints, buttons og klistermerker fra både anime, videospill og serier!

Det blir nyheter fra Overwatch, My hero Academia, Mumitrollet, Zelda og mye mer!

Vi sees på Desucon!

New Canvass.png

Iridris

CatCreatureCosplay

På CatCreatures artstand selges alt fra fanart, prints og bokmerker til smykker, accessories, mini hatter og små kostymer det lette er mulig å putte på seg i løpet av conet. Fandomer jeg henter inspirasjon fra er blant andre Supernatural, Harry Potter, Ringenes herre, Doctor who, King Killer Chronicles, Disney med flere. Jeg selger ører og haler til katt, ulv, rådyr og kanin laget av fluffy faux pels eller blondestoff. Det vil være forskjellige smykker og øredobber i både leire gm metall. Det er også noen småting som enkle blondemasker eller hårspenner med sløyfer, blomster eller spillkort.

Jeg tar både kontant og vipps, og ønsker alle velkomne til å ta en titt innom!

Etsy
Facebook

16997790_719038401591295_8024202118082371994_n.jpg

SmolKittenShop

Fredrik Edén Illustration

Fredrik Edén er en freelance illustratør, gamer og geek med en forvridd sans for humor. På standen hans finner du blant annet plakater, originale kunstverk, art-prints, fargeleggings bøker, postkort og klistermerker som er inspirert av spill, film, tv og generell populærkultur.

Du kan forvente å finne arbeid inspirert av Overwatch, Star Wars, League of Legends, Disney, Adventure Time, Steven Universe, katter, Zombies, Nintendo, Batman og masse Halloween for å nevne noe.

Mer arbeid av Fredrik Edén kan du finne her:

Facebook
Instagram
Twitter

32087288_993648057454464_5538876969808035840_o.jpeg

Pastelbell

Pastelbell er en liten etsy butikk som selger håndlaget tilbehør med blant annet polymer clay og UV resin, som øredobber, smykker, keychains, charms, mobil straps osv. Tingene jeg lager er ofte inspirert av magical girls, godteri, japansk kultur og selvfølgelig, pastellfarger! Jeg tar custom made bestillinger også om du skulle ønske noe spesifikt rettet mot f.eks. en anime karakter, noe til en itabag, eller vennskaps smykker osv, så ikke vær redd for å spørre om det~

Etsy
Instagram
Facebook
Tumblr

IMG_8981_4.jpg

Nymphadora Designs

Black Crane Creations

Black Crane Creations er tilbake igjen med horn og masker, både nytt og gammelt. Her finner du horn og gevir som er alt fra realistiske til fantastiske, masker i asiatisk stil og småtterier av forskjellig slag. Vi tar både kontant, kort og Vipps.

Nettside

Crane_rustic_seal_01.jpg

Patchwork Pug

Vi i patchwork pug er stolte av å kunne være med på nok et con der vi får dele med dere det vi gjør. Vi lager fursuits og andre props på bestilling. På standen vår vil det være salg av speialdesignede poter og badges/ tags. Nytt i år er at vi tar bestillinger på 3D print og halsbånd. Så til dere som har et ønske om å kunne lage autentiske ting til cosplay, eller bare noe smått? Da er dette en fantastisk mulighet! Vi printer også deler til fursuiting og det vil være salg av div utstyr til dette. Har du et ønske så kan du legge igjen drømmebestillingen din hos oss.
Vel møtt til desucon!

-Carlos og Kami

CBF3D3E8-D88E-433E-86CA-55E686963D0B.jpeg