iridis.jpg

Iridis

Vi selger dekor, klær og tilbehør inspirert av blant annet Game of Thrones, Ringenes Herre, Hobbiten, Harry Potter, Studio Ghibli, Avatar the last airbender, og mye mer!

FredrikEde-n.jpg

Fredrik Edén Illustration

Fredrik Edén er en freelance illustratør, gamer og geek med en forvridd sans for humor. På standen hans finner du blant annet plakater, originale kunstverk, art-prints, fargeleggingsbøker, postkort og klistermerker som er inspirert av spill, film, tv og generell populærkultur.

Du kan forvente å finne arbeid inspirert av Overwatch, Star Wars, League of Legends, Disney, Adventure Time, Steven Universe, katter, Harry Potter, Zombies, Nintendo, Batman og masse Halloween for å nevne noe.

Mer arbeid av Fredrik Edén kan du finne her:

www.facebook.com/FredrikEdenIllustration

www.instagram.com/edenfre
www.twitter.com/edenfre

LOGO 2018.png

Nymphadora Designs

Nymphadora Designs er et lite merke med en stor sjel og enda større drømmer. Jeg lager custom hettegensere, kigurumi og andre klær for hånd, og har en forkjærlighet for Pokemon-hoodies. Designene kan være basert på pokemon, tegneserier, dyr eller helt andre ting. Genserne kan lages i fleece eller bomull og i alle størrelser. Jeg har base i Kristiansand hvor jeg ordner alt selv, fra design, produsering for hånd og til endelig produktfoto, samt videoer som viser hele prosessen. Ingen utfordring er for stor eller liten, og jeg arbeider gjerne sammen med deg for å lage akkurat det du ønsker. Jeg tegner gjerne opp et design for deg i forkant, og du får være med å bestemme hvordan resultatet skal se ut!

DeviantArt http://nymphadoradesigns.deviantart.com/
Facebook https://www.facebook.com/NymDesigns/
YouTube https://www.youtube.com/channel/UC7GNVN-sN3bna5BQN2-keuw
E-mail irrevocable@live.no
IG @NymphadoraDesigns

Pastelbell_big_bell.png

Pastelbell

Pastelbell er en liten etsy butikk som selger håndlaget tilbehør som øredobber, smykker, keychains, charms, mobil straps osv. Tingene jeg lager er ofte inspirert av magical girls, godteri, japansk kultur og selvfølgelig pastellfarger!
Etsy: http://pastelbell.etsy.com/

Instagram: https://www.instagram.com/pastelbells/

Facebook: https://www.facebook.com/pastelbells/

Tumblr: https://pastelbeli.tumblr.com/

cover6.jpg

CatCreature Cosplay

CatCreatures artstand selges alt fra fanart, prints og bokmerker til smykker, accessories, mini hatter og små kostymer det lette er mulig å putte på seg i løpet av conet. Fandomer det hentes inspirasjon fra er blant annet Supernatural, Harry Potter, Ringenes herre, Doctor who, King Killer Chronicles og Disney. Det selges også ører og haler til katt, rev, ulv og kanin laget av fluffy faux pels. Mange av smykkene er fandom inspirert og laget i både leire om metall.

Jeg tar både kontant og vipps, og ønsker alle velkomne til å ta en titt innom!

For mer info og bilder kan du besøke min side på
facebook: https://www.facebook.com/catcreaturecosplay/
eller Tumblr: https://catcreaturecosplay.tumblr.com/

IMG_4268.jpeg

SMOLKITTENSHOP

På denne standen vil du finne masse neko inspirerte ting sånn som:

Ører, haler, collars, cuffs

I tillegg kommer det til å være mye «kawaii» tilbehør sånn som nøkkelringer, pompoms, decoden deksler, buttons og mye annet ting og tang.

Instagram: @smolkittenshop
Etsy: www.smolkittenshop.etsy.com

desucon2018_1.jpg

LINN PUZZLE DESIGNS

 

BLACK CRANE CREATIONS

BEASTVOODOO - ART BY MARI KROKSTAD