KOMERSIELLE STANDS


dragenshule.png

DRAGENS HULE

Dragens Hule – butikken med det eventyrlige og det mørke!

Dragen Hule er en norsk butikk og nettbutikk som fører et bredt spenn av varer. Fra utradisjonelle og dyreplagerifrie hårfarger og alternativ sminke, samt cosplayutstyr som effektsminke med hoggtenner, alveører og teaterblod, til mørke hverdagsklær og stilige smykker, til statuetter og stæsj med drager og dødninger, puslespill og lesestoff, – og alt mulig annet vi synes er kult!

Besøk deres nettbutikk www.DragensHule.no eller besøk vår butikk i Revåveien 18, Sande i Vestfold, kun en liten time fra Oslo langs E18, 15 min sør for Drammen.

Alt som vises i nettbutikken er på lager, og de sender raskt! Ikke noe tolltull, utenlandsfrakt eller ekstra gebyrer hos dem!


Zoo_comics.png

ZOO COMICS

Vi har alt fra nye tegneserier, plush, funko, t-shirts, figurer, magic, brettspill, plakater, buttons, luer og mye mer. Pokemon, Adventure Time, Naruto, One Piece, League of Legend! "You Name It! We Got It!"

 


anipopcam.jpg

ANIPOPGAM

Stikk innom standen til AniPopGam for å få en kawaii handleopplevelse!


De selger japansk og amerikansk manga og anime, kawaii japansk popkultur merchandise, plushies, figurer, t-shirts, skuldervesker, cosplaytilbehør, kawaii nøkkelringer og telefonanheng!

 


Rainbow_island.png

RAINBOW ISLAND

Rainbow Island er en butikk fra Sverige som selger ting fra Japan - alt fra fashion til anime og alt som er kawaii! De selger merker som ACDC, Sailor moon, Gudetama, Rilakkuma, Pokemon, Osumatsu San, Neko Atsume etc. 
Rainbow Island importerer alltid det siste innen autentisk merchandise fra Japan, og har i tillegg masser av KPOP merch!


preview-full-tikocosplay_conventions_costumes_fashion_banner07.jpg

TIKO COSPLAY

Tiko Cosplay selger ulike produkter innenfor J-pop, K-pop og Marvel.