Oppdateres fortløpende...

KOMERSIELLE STANDS

DRAGENS HULE 

Norsk butikk og nettbutikk som fører et bredt spenn av varer, fra utradisjonelle og dyreplagerifrie hårfarger og alternativ sminke, samt cosplayutstyr som effektsminke med hoggtenner, alveører og teaterblod, til mørke hverdagsklær og stilige smykker, til statuetter og stæsj med drager og dødninger, puslespill og lesestoff, – og alt mulig annet vi synes er kult!

Besøk vår nettbutikk www.DragensHule.no eller besøk vår butikk i Revåveien 18, Sande i Vestfold, kun en liten time fra Oslo langs E18, 15 min sør for Drammen.

Alt som vises i nettbutikken er på lager, og vi sender raskt! Ikke noe tolltull, utenlandsfrakt eller ekstra gebyrer hos oss!

 

https://www.dragenshule.no/


RAINBOW ISLAND

Rainbow Island er en butikk fra Sverige som selger ting fra Japan - alt fra fashion til anime og alt som er kawaii! De selger merker som ACDC, Sailor moon, Gudetama, Rilakkuma, Pokemon, Osumatsu San, Neko Atsume etc. 
Rainbow Island importerer alltid det siste innen autentisk merchandise fra Japan, og har i tillegg masser av KPOP merch!
For å lese mer, besøk nettsiden deres: www.rainbowisland.se


NEO TOKYO

Vi har alt du kan drømme om av japanske effekter. Du kjenner oss sikkert fra alle de andre tidligere Desucon arrangementene, vi har vært på alle 10, også har vi jo en butikk i Oslo sentrum! Vi kommer selvfølgelig til å ha original Ramune og Pocky og alt fra dine japanske favoritt serier og spill med mer! Ta en tur innom den store standen våres for en god opplevelse av japansk anime kultur.

 

https://www.neo-tokyo.no/


TIKO COSPLAY

preview-full-tikocosplay_conventions_costumes_fashion_banner07.jpg

Tiko Cosplay selger ulike produkter innenfor J-pop, K-pop og Marvel.


BANANA COSPLAY

preview-full-Banana-Cosplay.jpg

KOMIKSLANDIA

Komikslandia ble etablert i 2001 i Warszawa. Dette er den største tegneserie og manga butikken i Polen. Vi reiser til mange europeiske anime konferanser og selger våre varer. Vi spesialiserer oss på anime plakater og t-skjorter.

 

http://komikslandia.pl/


ANIPOPGAM

preview-full-anipopcam.jpg

Stikk innom standen til AniPopGam for å få en kawaii handleopplevelse!


De selger japansk og amerikansk manga og anime, kawaii japansk popkultur merchandise, plushies, figurer, tshirts, skuldervesker, cosplaytilbehør, kawaii nøkkelringer og telefonanheng!


ZOO COMICS

Vi har alt fra nye tegneserier, plush, funko, tshirts, figurer, magic, brettspill, plakater, buttons, luer og mye mer. Pokemon, Adventure Time, Naruto, One Piece, League of Legend! "You Name It! We Got It!"


DEJAVUE

preview-full-yokos_logo  hele(1).jpg

Hos Dejavue finder du et stort udvalg af kimonoer, yukataer og sandaler importeret fra Japan. Vi har bentobokse, spisepinde, porcelæn og meget meget mere. Kom og besøg standen og få et ægte Strejf af Japan.