- CONCREW JAKTER FLERE HELTER -

Har du lyst til å bli med å skape verdens beste con i sommer? 

concrew_ildskjeler_1.png
 

Ikke alle helter har kappe, men alle HELTER har Concrew t-skjorte!

Vi er folkene bak sceneteppet som sørger for at Gimli har en slipt øks, at Naruto har nok klær til klonene sine og at Spocks ører sitter AKKURAT riktig. Vi skaper fantastiske opplevelser og de beste arrangementene noensinne.

Vi er Concrew. Ildsjelene som driver Desucon, Norges største ungdomsfestival for popkultur.

 

BLI MED OSS I CONCREW,
NYE VENNER OG EVENTYR VENTER!

Grip sjansen! Dette blir vårt siste con for nå og vi trenger nye helter med stå-på-vilje og friskt pågangsmot til å hjelpe oss å gjøre årets con enda mer awesome. 

CONCREW TILBYR ARBEIDSOPPGAVER
I ALLE FIRE DIMENSJONER

Planlegging av enestående programposter. Logistikkere som får alt til å gå smooth. Info som telepatisk via samband informerer informerbar informasjon. Tech som sørger for at vi alle ser lyset. Her er det noe å gjøre for alle og enhver.

BLANT OSS FINNER DU ALLTID NOEN
SOM LIKER DET SAMME SOM DEG

Det er garantert noen har sett Wrath of Khan like mange ganger som deg og gjerne ser den en gang til. Ingen fandom er for sær. Her finner du rett og slett flere folk som deg, samtidig som du er med på å skape et fantastisk con.

NYE PLANETER OG STJERNER
Å UTFORSKE!

Tilnærm deg nye og spennende erfaringer! Trenger du attester og anbefalinger til jobbsøking,  er dette noe vi definitivt kan hjelpe til med. Vi setter sender din karriere i hyperspeed.

PÅMELDING

Link til påmeldingsskjema finner du HER. 

Har du spørsmål angående Concrew eller Desucon, ikke nøl med å ta kontakt: Herosupport@concrew.no

 
concrew_ildskjeler_1.png