preview-lightbox-Billettoversikt.png

ÅPNINGSTIDER 

Fredag: 15:00 - 20:00

Lørdag: 12:00 - 20:00 

Søndag: 10:00 - 19:00 

Dersom du har bestilt Awesomepass eller Tidligere inngang, slipper du inn én time tidligere både på fredag og lørdag. Da er det altså innslipp kl. 14:00 på fredag og kl. 11:00 på lørdag.  


FESTIVALPASSET 

Hovedbilletten vår er Festivalpasset, som gjelder for alle tre dagene. Det koster mye mindre enn et nytt konsollspill til Playstation 4, og du får se dine favorittkarakterer komme til live i tre dager til ende. Med Festivalpasset får du alt som gjør con-opplevelsen bra. Sosial moro på fredag, workshops, foredrag, cosplay og annet spennende innhold på lørdag og søndag - som en stor sushi med alle favorittbitene dine! 


AWESOMEPASSET

Om du vil ha rosinen i pølsa, toppen av kransekaka, kort sagt - om du vil gå all in på årets Desucon er Awesomepasset tingen for deg! Det koster mer enn festivalpasset, men det inkluderer også masse ekstra goder som tidlig innslipp for deg + en venn (med billett), tilbud på stands og mye mer! (Se tabellen for full oversikt.) Om Festivalpasset er den beste sushien i Norge, så er Awesomepasset to porsjoner

LIMITED EDITION T-skjorte: UTSOLGT

Men vi bestiller opp ekstra til con-helgen, så om bestiller du Awesomepass nå, kan du ta turen innom merchstanden vår og få 80% avslag på ALL merch! Og ja - det inkluderer også avslag på årets Limited Edition t-skjorte. Løp og kjøp!


TIDLIGERE INNGANG OG SOVEPLASS

Tidligere inngang og soveplass er noe du kan kjøpe i tillegg til billetten din, litt som løkringer og milkshake til burgeren. 

Med tidligere inngang får du også et tøft og behagelig festivalarmbånd i stoff med Desucon-trykk! Soveplassbillett inkluderer selvfølgelig plass i sovesalen fra fredag-søndag, i tillegg til tilgang til vårt eksklusive natt- og morgenprogram