ARTSTANDS

Her er årets artstands til Desucon 2018! Scroll nedover for å få med deg alle de spennende standene som kommer for å dele kunstglede i slutten av juni.

Hamlin

Hamlin er en illustratør og tegneserieskaper med en forkjærlighet for animering. Hun kommer til å selge prints (både fanart og originale motiver), i tillegg til special edition versjoner med dekorert for hånd med bladgull.

Når det gjelder fanart kommer det bl.a. til å være prints, postkort, og stickers fra Overwatch, Boku no Hero Academia, Yuri!!! On Ice, Dungeons & Dragons, Miraculous Ladybug, Percy Jackson, Steven Universe, Dragon Age, og flere!

Om du ikke finner det du vil ha i utvalget kan du også bestille en tegning bare til deg selv.

Hamlin har flere års erfaring med å ta tegneoppdrag på selve connet, og du kan bestille en tegning av deg selv, din favorittkarakter, favoritt pairing, dine egne karakterer, og mye mer! Du kan velge mellom blekk, farvelagt med akvarell, eller bare en sketch. Og om du vil gjøre den ekstra spesiell kan du og få den dekorert den med både glitter og bladgull.

Eksempler på tegneoppdrag og prints kan du se i lenkene under.

Instagram
Tumblr
Facebook
Nettside
DA portofolio

hamlin.png

LYNX ENCHANTMENT

Lynx Enchantment er klare for enda et år! Hos oss finner du blomsterpotter, smykker, sparebøsser, spenner, sokker og mye mye mer! En del nytt og spennende hos oss i år, vi gleder oss til å møte alle igjen å se alle de fantastiske Kostymene!

E48152EEE7C341819B891B2CACC7F7AE.png

Emuutea

Emuutea skal ha et utvalg av fanart prints, buttons og klisteremerker på Desucon. De skal også ha watercolour og sketch commissions.

Sosiale medier:
emuutea.deviantart.com
emuutea.tumblr.com
https://www.instagram.com/emuutea/

Glaciie

Kate-Marie aka Glaciie

Tredje år på Desucon med salg av bokmerker og prints.

https://twitter.com/glaciie
https://www.instagram.com/glaciie/
https://glaciie.artstation.com