Comic Con

En av de mest kjente messene og utstillingene hvor man kan komme og bli kjent med andre mennesker som er interesserte i fantasy, science fiction, spill, tegneserier, filmer og serier.

Comic Con

Comic Con er et møte for dere som er interesserte i det vi snakker om i denne artikkelen. For å dra dit så bør man også huske at billettene dit ofte blir utsolgt ganske kjapt, så det gjelder å være tidlig ute.

Dersom du skal dra dit så bør du også tenke på å kle deg ut i et kostyme. Veldig mange mennesker som drar dit møter nemlig opp utkledd som en tegneseriehelt eller fiksjonell figur fra forskjellige underholdningsmedier. Med tanke på kostymer, billetter, reise og hotell så kan dette ende opp med å koste en god del penger, så husk å være forberedt på dette.

All slags populære verk er representert her. Det er ofte alle slags forskjellige ting man gjøre her på Comic Con, og det er mange aktører som dukker opp. Ved den siste Comic Con var det for eksempel tilgang på å være med å spille et mini-golf spill som var inspirert av South Park.

For folk som har sett tv-serien Brooklyn Nine-Nine så var det også noen forskjellige leker og spill hvor man kunne teste seg selv og hadde en mulighet til å bli «medlem» av Brooklyn-gjengen. Disse greiene var også meldt til å være gratis for folk å være med på, så husk at neste gang du drar dit så har du muligheten til å lete deg frem til disse aktivitetene som er helt gratis. Du kan også prøve å få deg autografer fra folk som du ser opp til, men du bør sjekke på forhånd om de kommer til Comic Con når du skal dra dit. Lykke til med kostymet ditt!