E3

I denne artikkelen skal vi snakke om E3. Spesifikt skal vi diskutere hva det er og hva det går ut på.

E3

E3 er står for «Electronic Entertainment Expo» og i bunn og grunn så er dette en slags messe for folk som hovedsakelig er interessert i dataspill og elektronikk. Her møter alle de største aktørene i industrien for å vise frem sine nye produkter. I 2019 så samlet folk seg i Los Angeles. Denne gangen hoppet aktøren Sony over E3 2019 for første gang i historien. Det er ikke godt å vite grunnen til dette, men vi kan nøye oss med å vite at Microsoft i år har kommet ut og sagt at de har startet å produsere en ny Xbox konsoll. Det har ikke kommet ut noe nytt foreløpig, men de har sagt at det kommer en til.

Bethesda som har kommet ut med spill som The Elder Scrolls og Fallout har også kommet ut med en liste av spill som de lanserte i år. Det inkluderer de spillene vi har nevnt tidligere, men denne gangen kan man spille med andre og spille over Internett.

Dersom du vil dra på en slik messe så bør du også bestille billetter på forhånd. Det er veldig ofte stor pågang, spesielt på slike messer som er veldig kjente. Billettene kan også komme til å koste en god del, og derfor anbefales det at du sparer penger og planlegger denne turen veldig grundig.

Husk også å ta med deg alle spørsmålene som du eventuelt kunne ha hatt. På disse konferansene så er det ofte muligheter for å kunne få besvart som gjestene har. Dersom du følger med på noen av aktørene eller venter på et spesifikt spill så kan du faktisk finne ut nyttig informasjon direkte fra menneskene som er med på å lage de.