Gaming for alle

Spill på datamaskiner

I dag finnes det ekstremt mange spill som kan nytes på mange forskjellige måter, og de fleste kan spilles på datamaskinen. Problemet her er at det gjerne kreves mye av datamaskinen din for å kjøre de nyeste spillene. Dersom du bare har en gammel bærbar kan det for eksempel være vanskelig for deg å kjøre nyere spill som Red Dead Redemption II og lignende spill som krever ganske mye.

Dersom du skal spille disse typer spill bør du nok investere i en bedre PC, men det kan ende opp med å koste deg ganske mye penger. Derfor skal du huske at dersom du ikke har råd til dette, så finnes det fortsatt mange kule spill som kanskje er litt eldre og som du kan spille på datamaskinen din uten noen problemer. Fallout 3 var veldig bra i sin tid, og dette spillet skal ikke være veldig krevende for en moderne datamaskin. Dersom spill av denne typen ikke fungerer, kan du alltids prøve deg på noen turbaserte kortspill som for eksempel Hearthstone.

Spill på konsoller

De mest populære konsollene for tiden er Xbox One og Playstation 4. Skytespill som Call of Duty er veldig populære på konsollene; det er noe med det å spille med en håndkontroller som gir litt mer innlevelse, og kanskje spesielt dersom fjernsynet er ekstra stort. Spill som involverer slåssing har en klassisk verdi. Her kan vi nevne for eksempel Mortal Kombat eller Tekken, som lenge har vært mulig å spille på konsoller.

Det holdes i tillegg alle slags forskjellige turneringer med en del spill, og der kan det være en mulighet for å faktisk vinne penger også. Vi kaller det e-sport. Det har blitt veldig populært og noen spekulerer at det en dag kan vokse til å bli enda mer populært enn fysiske sporter i dag.