Fantasy Cosplay

I denne artikkelen skal vi gå igjennom forskjellige ting man kan kle seg ut som dersom man skal dra på cosplay og man vil holde seg innenfor sjangeren vi kaller fantasy.

Ringenes Herre

Veldig ofte så kommer folk kledd ut som skapninger og karakterer fra Ringenes Herre. Noe av det letteste man kan kle seg ut som er kanskje «Wraiths» det er de ni fordømte menneskene som ble korrumpert av maktenes ringer, som ble gitt til menneskerasen. Det man trenger for å gjøre det er først og fremst noen svarte kapper og et falskt sverd. Dersom man vil øke kvaliteten på kostymet kan det faktisk ende opp med å koste en god del penger.

Du kan også kle deg ut som mange forskjellige andre skapninger, som for eksempel orker eller demoner. Dette kan igjen være noe vanskelig å få til med tanke på at man sikkert må ha på seg sminke og masker som ser realistiske ut.

The Witcher

Et populært spill som er laget av polske utviklere er også noe folk har brukt til å inspirere kostymene sine. I spillet så spiller man som Geral, et noenlunde magisk menneske som jakter på monstre og hekser på fritiden sin.

Dersom man skal kle seg ut som han så kan det hende at man også blir nødt til å bleke håret sitt. Historien hans er at han ble sendt gjennom treningsrutiner som gutt og smerten bleket håret hans til å bli hvitt. Det som også skiller han ut fra andre folk i hans verden er alle arrene som han har på kroppen, så dersom du skal gå uten skjorte eller vise frem hud så bør du også legge på noe sminke som viser disse arrene.

Inspirasjon

Dersom du leter etter noe inspirasjon så kan du lete litt rundt på internett og finne bilder av andre folk som har kledd seg ut.